BejelentésŐCSÉNYI HORGÁSZ EGYESÜLET
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Az engedélyosztásról

Kérjük azokat a horgásztársakat akik még nem váltották ki a 2020 évi engedélyt azok szíveskedjenek minél előbb kiváltani a meghírdetett időpontban az irodánkban. Március vége előtt.

Engedélyosztás

Figyelem!!! Az időpontok lerövidültek 9-12-óráig!!

tovább >>


Tópart

A tóparton új padok, asztalok kerültek kihelyezésre. Mind a horgászok, mind az arra sétálók nagy örömére. Ez is egy apró lépés a terezett komfortos, családbarát horgásztó megvalósításához.

Térfigyelő kamera.

2016.03.25.én üzembe helyeztük a kamerákat. Folyamatos, 24 órás rögzített felvételt készít. Ismételten megkérjük a tagjainkat a szabályok betartására, és betartatására.
 

Tisztelt látogató!

 

Üdvözöljük az Őcsényi Horgász Egyesület honlapján.

 

Egyesületünk 1961-ben alakult, azóta fogja össze és szervezi ennek a sárközi kis település horgászainak életét. Az évek alatt nagyon sok változáson ment keresztül, mint annyi minden más is az életben. Hol több, hol kevesebb taggal, de töretlen szenvedéllyel a horgászat, mint sport iránti teljes elkötelezettséggel működött a hosszú évek alatt, és nincs ez másként napjainkban sem. A mindenkori vezetőség áldozatos munkájának köszönhető, hogy még létezik az egyesület. Rengeteg trófea, érem, oklevél bizonyítja horgászaink sikerét, akik messzire vitték hírünket. Jelenlegi új irodánkban ezek a relikviák is megtekinthetők, valamint kulturált körülmények között tudjuk intézni tagjaink, és az egyesület ügyeit. Az iroda ablakai pedig az egyesület tagjainak régi álmának beteljesülésére néznek, saját vízterületet kaptunk az önkormányzattól használatra.
Üzenetküldés
Ide lehet megírni az észrevételeket, ötleteket, közérdekű információkat, és mindent amit meg szeretnénk osztani az olvasókkal.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!