BejelentésŐCSÉNYI HORGÁSZ EGYESÜLET
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Tópart

A tóparton új padok, asztalok kerültek kihelyezésre. Mind a horgászok, mind az arra sétálók nagy örömére. Ez is egy apró lépés a terezett komfortos, családbarát horgásztó megvalósításához.

Térfigyelő kamera.

2016.03.25.én üzembe helyeztük a kamerákat. Folyamatos, 24 órás rögzített felvételt készít. Ismételten megkérjük a tagjainkat a szabályok betartására, és betartatására.

Társadalmi munka!

2016 március 19.én szombatra szervezett társadalmi munka elmarad. Elnézést kérünk mindenkitől aki készült rá, új időpontban, április 2. án lesz megtartva.

tovább >>


Társadalmi munka!

2016 március 19.én szombatra szervezett társadalmi munka elmarad. Elnézést kérünk mindenkitől aki készült rá, új időpontban, április másodikán lesz megtartva.

Területi engedélyek

Megkezdjük a területi engedélyek kiadását. 2016.02.26 péntek 15 órától.

tovább >>


Repülőtéri horgásztó

Megkezdjük az engedélyek kiadását!

tovább >>


Engedélykiadás

Előzetes egyeztetés alapján, igény szerint, minden pénteken 15.00.-tól. Hívható: 06-20/351-0169, vagy 06-30/5589701.

Csapatépítő tréning!

Igazából, ismét a segítségeteket szeretnénk kérni!

tovább >>


Taggyűlés

Megtartottuk ez évi taggyűlésünket.

tovább >>


Hal-Szálka verseny

Csapatunk második helyezést ért el összetettben.

tovább >>

 

Tisztelt látogató!

 

Üdvözöljük az Őcsényi Horgász Egyesület honlapján.

 

Egyesületünk 1961-ben alakult, azóta fogja össze és szervezi ennek a sárközi kis település horgászainak életét. Az évek alatt nagyon sok változáson ment keresztül, mint annyi minden más is az életben. Hol több, hol kevesebb taggal, de töretlen szenvedéllyel a horgászat, mint sport iránti teljes elkötelezettséggel működött a hosszú évek alatt, és nincs ez másként napjainkban sem. A mindenkori vezetőség áldozatos munkájának köszönhető, hogy még létezik az egyesület. Rengeteg trófea, érem, oklevél bizonyítja horgászaink sikerét, akik messzire vitték hírünket. Jelenlegi új irodánkban ezek a relikviák is megtekinthetők, valamint kulturált körülmények között tudjuk intézni tagjaink, és az egyesület ügyeit. Az iroda ablakai pedig az egyesület tagjainak régi álmának beteljesülésére néznek, saját vízterületet kaptunk az önkormányzattól használatra.

Reményeink szerint ezeken az oldalakon kielégítő információval tudunk szolgálni mindenkinek. Várjuk a kritikákat, ötleteket, észrevételeket.


Tisztelt látogató. Az augusztus 20.-i rendezvényünk kiemelkedő támogatója:

Bővebb info a jobb oldali linken.

 

Egy kis összeállítás az I. Reptér kupáról.

Üzenetküldés
Ide lehet megírni az észrevételeket, ötleteket, közérdekű információkat, és mindent amit meg szeretnénk osztani az olvasókkal.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!